Τηλέφωνο

2610 432 120

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ-Παρ: 12:00-21:00 & Σάββατο: 11:00-19:00

Οδηγίες Πόλις Υδροspa

Προκειμένου να εξασφαλιστεί μια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εμπειρία, σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τους παρακάτω κανόνες. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Γενικοί Κανόνες

 • Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά μέσα στο κέντρο Θαλασσοθεραπείας & Σπα.
 • Σας παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε το κινητό σας στο εσωτερικό των περιοχών θεραπείας.
 • Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε και να το διατηρήσετε στο προσωπικό σας ντουλαπάκι στα αποδυτήρια.
 • Οι συνομιλίες πρέπει να διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα έντασης όπως πρέπει σε χώρο χαλάρωσης.
 • Στις εγκαταστάσεις του Σπα η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 16 ετών.
 • Ο επισκέπτης θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνει ντους πριν από τη χρήση της πισίνας. Θα πρέπει να φοράει ένα μπουρνούζι και παντόφλες σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Το μαγιό είναι υποχρεωτικό.
 • Δεν επιτρέπονται τρόφιμα ή ποτά στο Κέντρο Θαλασσοθεραπείας & Σπα κατά την επίσκεψή σας.
 • Ωστόσο, τσάι, νερό και άλλα κατάλληλα αναψυκτικά είναι πάντα διαθέσιμα.
 • Κατά την άφιξή σας και πριν μπείτε στις εγκαταστάσεις του κέντρου θα πρέπει να συμπληρώσετε και να υπογράψετε ένα ερωτηματολόγιο για τις συνήθειες και το ιστορικό υγείας σας.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις εγκαταστάσεις του κέντρου υπό την προϋπόθεση ότι είναι διαθέσιμες.
 • Ζητάμε ευγενικά τους πελάτες μας, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν ένα ταϊλανδέζικο μασάζ να έχουν φορέσει, αν είναι δυνατόν, άνετα, «φαρδιά» ρούχα (παντελόνι ή φόρμα γυμναστικής και μπλούζα)
 • Πάντα τοποθετήστε μια πετσέτα στον πάγκο του χαμάμ πριν καθίσετε ή πριν ξαπλώσετε.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας

Σας παρακαλούμε να φτάνετε στο ραντεβού σας στην ώρα σας, έτσι ώστε ο θεραπευτής να μπορεί να παρέχει τη σχετική υπηρεσία κατά τη συμφωνημένη ώρα. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ χάνεται λόγω καθυστερημένης άφιξης θα οδηγήσει σε λιγότερο χρόνο θεραπείας χωρίς την επιστροφή χρημάτων. Είναι απαραίτητο να φτάσετε στο χώρο θεραπείας είτε φορώντας εσώρουχα είτε μαγιό. Σε ορισμένα προγράμματα θεραπείας, ο θεραπευτής μπορεί να χρειαστεί να παρέχει εσώρουχα μιας χρήσης ενώ σε όλη τη θεραπεία κατάλληλη πετσέτα θα τοποθετηθεί. Σε περίπτωση που αισθάνεστε άβολα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, πολύ ζεστό ή πολύ κρύο ή αν η εφαρμοζόμενη πίεση είναι πολύ μικρή ή πολύ έντονη, θα πρέπει να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας. Προτεραιότητά μας είναι η άνεση και η φροντίδα σας. Αν έχετε υποστεί έναν τραυματισμό ή γνωρίζετε κάποια ιδιαιτερότητα της υγείας, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε το θεραπευτή σας, έτσι ώστε το πρόγραμμα θεραπείας σας να προσαρμοστεί κατά τα απαιτούμενα, για τη δική σας άνεση και φροντίδα. Για μέγιστη χαλάρωση και ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας, θα σας παρακαλούσαμε να απέχετε από οποιαδήποτε ομιλία. Φυσικά, αν θέλετε να κάνετε μια ερώτηση ή παρατήρηση είστε ελεύθεροι να το πράξετε. Ο θεραπευτής σας θα παράσχει τη σχετική απάντηση. Ελπίζουμε να απολαύσετε ευχάριστα το διάλειμμα χαλάρωσης. Τα σχόλια σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα.