Τηλέφωνο

2610 432 120

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ-Παρ: 12:00-21:00 & Σάββατο: 11:00-19:00

Είδη Μασάζ

Θεραπευτική Μάλαξη

Η θεραπευτική μάλαξη αποτελεί ένα από τα φυσικά μέσα θεραπείας και βρίσκει ευρεία εφαρμογή σε όλες σχεδόν τις παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος αλλά και των άλλων συστημάτων του ανθρώπου. Μολονότι τα τελευταία χρόνια βελτιώθηκε σημαντικά ο χρόνος αποκατάστασης, με τη χρησιμοποίηση των μοντέρνων φυσικών μέσων, η αποκατάσταση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη μάλαξη.

Αρωματοθεραπεία

Η αρωματοθεραπεία είναι μια εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος, γνωστή εδώ και 5.000 χρόνια, κατά την οποία χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια, προκειμένου ο ασθενής να χαλαρώσει και να ανακουφιστεί από τα συμπτώματα της πάθησης που τον ταλαιπωρεί. Με μερικές σταγόνες, μπορείτε επίσης, να αισθανθείτε τονωμένοι και αναζωογονημένοι.Πρόκειται για μια ολιστική θεραπεία που έχει σαν σκοπό τη βελτίωση της υγείας μας και την αποκατάσταση ή τη διατήρηση της ισορροπίας μας.

5

Αθλητικό Μασάζ

F_0007

Εξειδικευμένες έντονες κινήσεις , με γρήγορους ρυθμούς μάλαξης , με στόχο την σωστή αιμάτωση και χαλάρωση των μυών και την επαναφορά τους σε φυσική κατάσταση. Ιδανικό μασάζ για αθλητές και αθλητικούς τύπους. Συνιστάται και σε ανθρώπους με μυϊκή ατονία και δυσκινησία.
Προαγωνιστικό. Για αθλητές, ανθρώπους που γυμνάζονται έντονα, ή άλλους που χρειάζονται τόνωση. Διεγείρουμε το νευρικό σύστημα, αυξάνεται η αιμάτωση και η οξυγόνωση τον μυών. Κρατάμε γενικά το μυοσκελετικό σύστημα ελαστικό, ευλύγιστο.
Αποθεραπείας. Εξειδικευμένη μάλαξη μετά από έναν αγώνα ή μια έντονη προπόνηση. Χαλαρώνουν οι μύες και τα νεύρα. Αποσυμφορίζονται οι αρθρώσεις από την ένταση. Γίνεται μασάζ, διατάσεις και τεχνικές κινητοποίησης των αρθρώσεων.

Λεμφικό μασάζ

Η λεμφική μάλαξη είναι μία εξειδικευμένη τεχνική χειρομάλαξης η οποία εφαρμόζεται με πολύ ήπιους, συγκεκριμένους και ως επί το πλείστον κυκλικούς χειρισμούς. Δεν είναι επώδυνη και φυσικά δεν προκαλεί μώλωπες ή ευρυαγγείες με την προϋπόθεση βέβαια ότι εκτελείται από εξειδικευμένους θεραπευτές. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και σαν στόχο έχει να διεγείρει και να κινητοποιήσει με φυσικό τρόπο το λεμφικό σύστημα.

Βεντουζοθεραπεία

F_0018

Η βεντουζοθεραπεία είναι εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδος κι έχει ευρύ φάσμα θεραπευτικών εφαρμογών σε όλο το σώμα, τόσο για την θεραπεία του πόνου, όσο και στην αντιμετώπιση ποικίλων ασθενειών. Η βεντουζοθεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες (από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους) κι εφαρμόζεται με σκοπό την τοπική ή συστηματική θεραπεία ενός προβλήματος. Έχει ευεργετική επίδραση στην τόνωση του νευρικού κι ανοσοποιητικού συστήματος, βοηθά στην κατακράτηση υγρών και στην αποβολή των τοξινών, συμβάλει στην απελευθέρωση των μαλακών ιστών και του μυοσκελετικού συστήματος, ενώ παράλληλα αιματώνει την περιοχή ισορροπώντας όλες τις λειτουργίες του οργανισμού.

Μασάζ για κυτταρίτιδα

Το μασάζ για κυτταρίτιδα μπορεί να μας δώσει το τέλειο αποτέλεσμα εάν φυσικά το κάνουμε σωστά και με τα κατάλληλα προϊόντα. Παράλληλα με το μασάζ για κυτταρίτιδα μπορούμε να εφαρμόσουμε στις προβληματικές περιοχές στις οποίες έχουμε ήδη κυτταρίτιδα ή που ενδέχεται να εμφανίσουμε δηλαδή στους μηρούς, τους γλουτούς, τα χέρια και την κοιλιά και κάποια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας ως συμπληρωματική αγωγή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Hot stones massage

Οι ηφαιστειακές πέτρες χαρακτηρίζονται από τις γεωμαγνητικές ιδιότητες του χαλκού και του σιδήρου. Τι σημαίνει αυτό; Όταν θερμανθούν εκπέμπουν ενέργεια και δονήσεις. Το μασάζ με ηφαιστειακές πέτρες είνα μια θεραπεία που χρησιμοποιείται για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε απο το στρες ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει τους τεταμένους μύες σε όλο το σώμα.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ ,λείες, επίπεδες, καυτές πέτρες τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος απελευθερόνωντας τη θερμότητά τους, οι οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούνται από το θεραπευτή σαν εργαλεία μάλαξης του μυϊκού ιστού. Οι κινήσεις εναλλάσσονται ρυθμικά με τις πέτρες προσφέροντας χαλάρωση και ευχαρίστηση στο άτομο που το επέλεξε.Τέλος, το μασάζ αυτό βελτιώνει την όψη του δέρματος, κάνοντας το πιο απαλό και ελαστικό.

Gua Sha

Gua Sha (γκουά σα) ή θεραπευτική απόξεση.
Το Γκουά σα είναι μια λαϊκή θεραπεία που χρησιμοποιεί η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική τόσο για την αποβολή των τοξινών και την ανακούφιση μυοσκελετικών προβλημάτων στο σώμα, αλλά και για την ανανέωση και αναζωογόνηση του συνδετικού ιστού στις εξωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας του προσώπου και τη δημιουργία νέων τριχοειδών αγγείων.
Θεραπευτικές αρχές –δράσεις του Guasha γενικά:

  • Εξισορρόπηση του Γιν Γιανγκ
  • Ενεργοποίηση του κυκλοφορικού συστήματος
  • Ρύθμιση της λειτουργίας των εσωτερικών οργάνων
  • Αποβολή των τοξινών