Τηλέφωνο

2610 432 120

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ-Παρ: 12:00-21:00 & Σάββατο: 11:00-19:00

Gua Sha (το φυσικό “botox της Ανατολής)

Το Γκουά σα είναι μια θεραπεία για την ανανέωση και αναζωογόνηση του συνδετικού ιστού στις εξωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας του προσώπου και τη δημιουργία νέων τριχοειδών αγγείων το φυσικό “botox της Ανατολής. Μετά από μία συνεδρία Gua sha, θα δείτε βελτίωση στον τόνο της επιδερμίδας, το πρόσωπο σας θα φωτίσει και ακολουθώντας τακτικά ένα πρόγραμμα τουλάχιστον 8 συνεδριών θα παρατηρήσετε πραγματική ανάπλαση του προσώπου. Η απολέπιση με την ειδική πλακέτα από κέρατο βουβαλιού και πέτρα από νεφρίτη.

Urban Rituals

Καθαρισμός με ARTISTRY™ Dermasonic , μάσκα αργίλου Artistry,  Ενυδατική κρέμα σε συνδυασμό με μασάζ.

Eternity Moments

Καθαρισμός προσώπου με ARTISTRY™ Dermasonic, μάσκα ενυδάτωσης Artistry, μάσκα σύσφιξης Artistry, υψηλής συμπύκνωσης υαλουρονικού με αποκλειστικού συμπλέγματος Vita-C, κρέμα ματιών και λαιμού με το  ARTISTRY™ Dermasonic για γαλβανικό ιονισμό που διεγείρει και κάνει μασάζ στο δέρμα σε ένα μικρο-επίπεδο, για να πετύχει τη βαθιά διείσδυση των προϊόντων ARTISTRY και μασάζ ποδιών.

Polis Princess & Prince

Καθαρισμός προσώπου με ARTISTRY™ Dermasonic, μάσκα αργίλου Artistry, μάσκα λάμψης Artistry σε συνδιασμό με μασάζ προσώπου.

Aigli Touch

Καθαρισμός προσώπου με ARTISTRY™ Dermasonic, μάσκα αργίλου Artistry, μάσκα απολέπισης Artistry σε συνδιασμό με μασάζ χεριών και αυχένα.

Nymph & Nireus of Patrais

Καθαρισμός προσώπου με ARTISTRY™ Dermasonic, μάσκα λάμψης Artistry μάσκα ενυδάτωσης Artistry ή μάσκα σύσφιξης Artistry, σε συνδυασμό με μασάζ κεφαλιού.