Τηλέφωνο

2610 432 120

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ-Παρ: 12:00-21:00 & Σάββατο: 11:00-19:00

Τί είναι το Thai μασάζ?

To Thai Massage είναι ένα μασάζ δαπέδου, και περιέχει μόνο τεχνικές ξηρής μάλαξης. Ποτέ δεν ασκείται σε πάγκο, σε γυμνό σώμα με λάδι, όπως το σουηδικό μασάζ. Ο δέκτης πάντα πρέπει να φορά ελαφρύ ρουχισμό. Επειδή εφαρμόζονται διατάσεις, οι λαβές μας πρέπει να έχουν σταθερότητα. Συνεπώς, το στοιχείο της λιπαρότητας είναι ανεπιθύμητο.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Thai Massage είναι οι διατάσεις του.

Πώς γίνετε η θεραπεία?

Οι κινήσεις περιλαμβάνουν περιστροφές στους ώμους, τους γοφούς, τη μέση, και τα πόδια. Επίσης απαλές, αδιάκοπες κινήσεις αποσυμφόρησης στην πλάτη. Είναι βασικά οι ίδιες κινήσεις που κάνεις στο μάθημα της yoga, αλλά με βοήθεια. Κάθε stretch ανά σημείο διαρκεί τουλάχιστον δύο λεπτά. Σε συνδυασμό με αρωματοθεραπεία, η κούρα διαρκεί 50-80 λεπτά, και προσφέρει ίδια χαλάρωση με μία ολόκληρη μέρα στο spa. Θα αισθανθείς ότι το σώμα σου είναι ελαφρύτερο από τον αέρα.

Βελτίωση στάσης και ελαστικότητας.

Αρκετά από τα οφέλη του Thai μασάζ ταυτίζονται με αυτά της yoga. Περιλαμβάνουν τη βελτίωση της στάσης του σώματος, την αυξημένη κυκλοφορία, και τη μεγαλύτερη ελαστικότητα. Όπως και η yoga, το Thai μασάζ χαλαρώνει και επιμηκύνει τους μυς με αποτέλεσμα χαμηλότερη μυϊκή ένταση σε διάφορα σημεία του σώματος. Στο τέλος της θεραπείας, ο ασθενής έχει χαλαρώσει και αποβάλει το άγχος του.

Ανακούφιση του μυϊκού πόνου.

Ανακουφίζει προσωρινά από τον πόνο που προκαλούν χρόνια προβλήματα και τραυματισμοί. Το stretching και το μασάζ μειώνουν το αντίκτυπο χρόνιων προβλημάτων εν γένει. Χαλαρώνοντας τους μυς που βρίσκονται σε ένταση, μειώνεις σημαντικά το στρες σε συγκεκριμένα σημεία που σε ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια. Λύνοντας τους «αόρατους κόμπους», το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο τραυματισμένο σημείο προσφέροντας άμεση ανακούφιση και μακροπρόθεσμα θεραπεία.

Η σημασία του stretching. 

Το stretching προσφέρει ελαστικότητα στους μυς, ενώ παράλληλα τους ενδυναμώνει. Διατηρεί ουσιαστικά μία υγιή γκάμα κινήσεων στο σώμα και συγκεκριμένα στις αρθρώσεις. Χωρίς βοήθεια οι μυς τείνουν τα σφίγγουν και να κονταίνουν. Γίνονται μάλιστα πιο επιρρεπείς σε τραυματισμούς. Ιδανικά πρέπει να τεντώνουμε τους μυς κάθε μέρα. Αν η ζωή σου δεν έχει τόση δράση και εξάσκηση, τότε το Thai μασάζ θα έρθει να καλύψει το κενό.