Τηλέφωνο

2610 432 120

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ-Παρ: 12:00-21:00 & Σάββατο: 11:00-19:00

Τι είναι το χαλαρωτικο μασάζ?

Χαλαρωτική μάλαξη με ήπιους χειρισμούς, που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφέρει την ελαστικότητά τους. Επιτρέπει στο σώμα να αποβάλλει ένα μεγάλο ποσό έντασης, ηρεμεί, αναζωογονεί, ξεκουράζει και ανανεώνει την ενέργεια άμεσα και αποτελεσματικά.

Το μασάζ χαλαρώνει το σώμα

Ακούγεται προφανές, αλλά ένα καλό μασάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε τους σφιχτούς σας μυς, τη δυσκαμψία στις αρθρώσεις και τους τένοντες που πονούν. Και ποιος δεν χρειάζεται άλλωστε ένα χαλαρωτικό μασάζ; Οι κινήσεις του μασάζ βοηθούν όχι μόνο να διευκολυνθεί η ακαμψία με τη θερμότητα και τη χαλάρωση του σώματος, αλλά διεγείρει τη ροή του αίματος, η οποία φέρνει επιπλέον οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα μέρη εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Το μασάζ διώχνει το άγχος

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από ένα απαλό μασάζ! Όσο πιο χαλαρή είσαστε τόσο λιγότερες ορμόνες του στρες απελευθερώνονται στο σώμα σας. Ιδιαίτερα όταν το μασάζ γίνεται στα επινεφρίδια. Στην πραγματικότητα, το μασάζ είναι τόσο αποτελεσματικό ώστε να μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στη ρύθμιση της περιόδου σας, εάν έχει επηρεαστεί αρνητικά από πάρα πολύ άγχος.

Το μασάζ διώχνει την αϋπνία

Το μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα τη νύχτα. Προφανώς, το μασάζ έχει την ικανότητα να χαλαρώνει το νευρικό σύστημα. Θεωρείται ότι μπορεί να μεταβάλλει τα κανονικά εγκεφαλικά κύματα βήτα και άλφα, τα οποία έχετε όταν είστε ξύπνια, σε κύματα δέλτα, τα οποία είναι παρόμοια με εκείνα του βαθύ ύπνου.

Το μασάζ κάνει καλό στο δέρμα

Το μασάζ στη ραχοκοκαλιά κάνει τους ιδρωτοποιούς αδένες πιο ενεργούς, αυτό έχει αποτοξινωτική δράση. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του μασάζ το δέρμα ανανεώνεται από την αύξηση της κυκλοφορίας, η οποία φέρνει τα θρεπτικά συστατικά των σμηγματογόνων αδένων στην επιφάνεια και έτσι το δέρμα γίνεται πιο μαλακό και πιο εύπλαστο. Ακόμα, απομακρύνει το νεκρό ανώτερο στρώμα του δέρματος, βελτιώνει την υφή του και μπορεί να σας δώσει ένα ωραίο υγιή και λαμπερό δέρμα.